Reserveren en plannen

Op een slimme manier activiteiten boeken en reserveren binnen uw Family Entertainment Center. Of u nu één of 100 activiteiten aanbiedt, met IM-DeskManager kunt u eenvoudig kleine en grote reserveringen inplannen of tickets verkopen. De DeskManager biedt u de flexibiliteit om snel te reageren op elke aanvraag.

Naast alle front-office activiteiten is de DeskManager ook ontworpen voor de volledige back-office. U krijgt inzicht in de bezetting van alle activiteiten die u organiseert. Met een druk op de knop stelt u uw dag-, week- of maandplanning samen. Zo weet u altijd wat u te wachten staat, geen verrassingen.

Online boeken en betalen

Online boeken is een uitkomst voor u en voor uw gasten. Uw gasten kunnen altijd en overal hun eigen samengestelde uitje plannen. Bij een online boeking is de reservering gegarandeerd en zijn er geen wachtrijen voor de kassa. In een aantal eenvoudige stappen wordt uw gast door de boeking en de betaling heen geleid. Er komt geen medewerker aan te pas.

U hoeft geen angst te hebben voor dubbele boekingen. Een real-time verbinding met uw website zorgt ervoor dat de online beschikbaarheid van uw activiteiten real-time gesynchroniseerd wordt met de DeskManager, uw reservering applicatie.

Membership systemen.

Bouw een commitment op met uw gasten en bied nog meer service. Dit kunt u alleen doen als u weet wie uw gasten zijn. Via de (mobiele) kiosk zullen uw gasten zich registreren. De  Facebook login optie maakt het registreren nog makkelijker. Het aangemaakte account geeft de gasten toegang tot hun eigen online member omgeving inclusief scores van activiteiten, reserveringen en toegang tot de webshop.

U bouwt hiermee eenvoudig een eigen ‘klantendatabase’ op en zorgt ervoor dat u in contact kunt blijven met uw ‘klanten’. Afhankelijk van uw loyalty programma’s en ambities kunt u ervoor kiezen uw gasten te voorzien van membercards.

Horeca kassa

Ook in uw horeca gelegenheid wilt u uw gasten volledig tot dienst kunnen zijn. Of het nu grote groepen zijn die op rekening drinken of een familie die direct afrekent. De kassa is ontworpen voor snelle en eenvoudige bediening door middel van een touch-interface.

De horeca kassa is volledig geintegreerd met de andere IM-software. Hierdoor kan de gast eenvoudig direct afrekenen of bestellingen op zijn rekening laten zetten en bij vertrek volledige rekening betalen. Aan het eind van de dag heeft u volledig inzicht in belangrijke gegevens als uw omzet en de opmaak van uw kassa’s.

Kartbanen Timing & Safety

Gespecialiseerde software voor het managen van een kartbaan. Via de IM timing & scoring kunt u uw gasten voorzien van een unieke race ervaring met nauwkeurige rondetijden een een persoonlijke score. Laat de rijders hun tijden en scores bewonderen via de TV-schermen, scoreboarden en zelfs op internet.

De kart software is gemakkelijk te bedienen voor uw baanmedewerkers die daardoor zich volledig op de baan en de veiligheid kunnen concentreren. Wilt u uw baan nog veiliger? Het track safety systeem detecteert ongelukken en vermindert snelheid in gevaarlijke gebieden.

Gezocht…

We ontwikkelen meer software dan we hier kunnen uitleggen. Behalve onze eigen software koppelen we ook met al bestaande systemen binnen uw bedrijf. Ziet u iets interessant? Neem contact met ons op voor vragen of specifieke (automatiserings)wensen. Wij hebben altijd tijd voor een goed gesprek.

Neem contact op...