InnoMeer levert software oplossingen die jou leisure bedrijf naar een nieuw niveau tillen. Voor het plannen en managen van activiteiten, evenementen en arrangement zijn ondersteunende software tools erg belangrijk. Tools die passen bij het type bedrijf. De InnoMeer oplossingen passen bij elk soort bedrijf:  van bedrijven met een of meerdere georganiseerde activiteiten zoals bowling, laser game, airsoft, kartbanen, midgetgolf, klimparken, trampolines of elke combinatie hiervan.

Krachtige plan- en reserveringsmodule

Het slimme en gebruiksvriendelijk ontwerp van de InnoMeer planning en reserveringsmodule maakt snelle en effectieve interactie met de klant mogelijk. Vanaf het eerste contact zal de klant voordeel hebben van de flexibiliteit van het systeem waardoor de medewerkers reserveringen perfect kunnen laten aansluiten bij de klant zijn wensen.

De IM-DeskManager ondersteunt bij de verkoop van tickets tot het beheren van (grote) groepsarrangementen. Zoals alle IM modules is ook de DeskManager schaalbaar van een simpel kassa systeem tot een volledig

Booking, tickets, reserveringen
Email marketing

Haal meer uit je marketing activiteiten.

Marketing is belangrijk voor klantenbinding maar wordt vaak ervaren als tijdrovend. Met de InnoMeer modules worden de benodigde werkzaamheden versimpeld doordat het meeste werk geautomatiseerd wordt. Je kunt verschillende kanalen gebruiken om je klanten te bereiken zoals email en Facebook. De IM-marketing modules zijn aangepast aan jou marketing strategie en de software voert automatisch uit.

Een belangrijke stap in succesvolle marketing strategie is het kennen van de klant. Het IM 0nline reserverings systeem en bijbehorende member platform verzameld betrouwbare klant gegevens en draagt bij aan regelmatig klant contact.

Online reserveren en betalen

Via het IM-online platform kunnen uw klanten zelf  online een aantal handige handelingen uitvoeren ter voorbereiding van een reservering maar ook achteraf: online boeken, betalen, deelnemers uitnodigen en inschrijven, scores bekijken en meer. Deze member omgeving biedt de klanten zoveel meer dan alleen online boeken.

Het IM-online systeem biedt daarnaast de optie tot online facturatie voor grote reserveringen van bijvoorbeeld feesten en groepsarrangementen. Via de mail ontvangen klanten een iDeal link voor een aanbetaling of volledige betaling (achteraf). Personeel heeft direct zicht op gedane betalingen en/of openstaande bedragen van elke reservering wat onduidelijkheden voor zowel het personeel als de klant voorkomt.