Met de InnoMeer software  voorzien wij kartbanen van een totaaloplossing die volledig aansluit bij het bedrijf. Van simpele tijdwaarneming tot volledige bedrijfsondersteunende systemen. De unieke opzet van de IM kartbaan software zorgt ervoor dat we elk bedrijf een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden. De combinatie van de verschillende software modules met de mogelijkheid tot het toevoegen van benodigde functionaliteiten zorgt ervoor dat het systeem meegroeit met het bedrijf

Ons advies traject met betrekking tot de kartbaan software toont de nieuwe mogelijkheden, bespreekt kansen binnen het bedrijf maar zal vooral aansluiten bij de wensen en specificaties.

InnoMeer software modules

Rental Timing & track software

Track timing & scoring ligt aan de basis voor software oplossingen voor rental kartbanen. De IM software modules dragen bij aan de positieve ervaring van de rijders op dekartbaan. Dat begint bij timing & scoring maar daarnaast gaan we verder en bieden we oplossingen voor het managen van de pit straat en verbeteren van de veiligheid op de baan.

 • Timing & scoring voor rental banen met een lage software investering.
 • Automatische veiligheid oplossing voor verbeteren van veiligheid voor medewerkers en klanten.
 • Toevoegen van pit management tools.
 • Biedt loyale klanten meer uitdagingen via punten systemen, power boosts, games, etc.
kartbaan software oplossingen
Booking, tickets, reserveringen

Reserveringen en ticket verkoop vanuit 1 systeem.

Een slimme applicatie die uw medewerkers bij zowel de kassapunten als op kantoor ondersteunt in het helpen van de klanten bij het kopen van tickets of maken van reserveringen.  De DeskManager applicatie is ontworpen voor het plannen en managen van de bezetting van (alle activiteiten) binnen de kartbaan.

 • Flexibiliteit van de software stelt de medewerkers in staat om in te spelen op de wensen van de klant.
 • Registratie van alle verkopen minimaliseert de kans op fraude.
 • Automatische opbouw van een klantendatabase met klantenhistory.
 • Totaaloplossing voor het beheren van de kartbaan en eventuele andere activiteiten.

Bedrijfsunieke customer journey

Een excellente service is wat klanten aan een bedrijf doet binden. Elk bedrijf heeft zijn eigen ideeën hoe het deze service richting de klanten vorm wilt geven. Een customer journey bepaald de beleving van de klant vanaf het eerste klant contact tot ver na het bezoek aan de kartbaan. De InnoMeer software biedt kartbanen speciale (online) tools voor het optimaliseren en automatiseren van hun unieke customer journey.

 • Optimaliseer de klantbeleving en bind klanten aan je bedrijf.
 • Verbeterde service door het optimaliseren van het klantcontact via de tools die de IM software biedt.
 • Voorbeeld van tools: (online) registratie kiosk, membercards, online reserveren en boeken, persoonlijke online scores en geautomatiseerde after-sales via email.
Online kart scores