Recreatie, leisure, rental, family entertainment centers..

Er zijn de laatste jaren vele termen bijgekomen om de bedrijven in de leisure/entertainment markt te beschrijven. Typerend voor deze bedrijven is dat er gasten ontvangen worden voor een ‘experience’, een dag vol plezier, iets unieks dat herinnerd zal worden. Voor het beheren van de activiteiten binnen uw bedrijf heeft u de juiste tools nodig. Tools die passen bij het type bedrijf dat u bent. Of u nu één activiteit of een uitgebreid programma aanbiedt, van kartbanen tot bowlingbanen, InnoMeer heeft software die bij uw bedrijf past.

Mogelijkheden voor u

Wilt u weten welke mogelijkheden er geschikt zijn voor u? Neem vooral contact met ons op want er is meer mogelijk dan we hier kunnen omschrijven.

Neem contact met ons op

Kartbanen

Ons begin ligt bij kartbanen. Al meer dan 15 jaar zijn we actief binnen deze markt. Bij InnoMeer weten we alles over de benodigde hardware en software voor kartbanen. Van Timing & Scoring tot Track safety met automatische veiligheidssystemen. Alle software slim ontworpen om de ervaring voor de rijders nog beter en leuker te maken.

Bowlingbanen & lasergaming.

Vaak bieden bedrijven meerdere activiteiten aan, een dagje uit. Combinaties worden gemaakt met karten, bowlen, lasergamen, klimpark, horeca, etc. InnoMeer biedt software die het managen van deze activiteiten eenvoudiger maakt. Van het plannen van gecompliceerde reserveringen tot het (online) verkopen van tickets. Heeft u al bestaande bowling of lasergame software? Informeer naar de mogelijkheden om te koppelen met InnoMeer.

Activiteiten- en rental bedrijven.

Bent u actief in de leisure- markt en organiseert uw bedrijf activiteiten, een beleving? De InnoMeer software zou een goede oplossing voor u kunnen zijn. Het doel van de IM software is om het managen van één of meerdere activiteiten te versimpelen.