What’s in a name?!

Al sinds 2000 bekend als Time Service en sinds 2014 gesplitst en verder gegaan als een nieuw bedrijf met een nieuwe naam: InnoMeer. Met onze nieuwe naam en bijna 15 jaar aan ervaring en expertise legt InnoMeer de aandacht en focus volledig op ontwikkeling voor bedrijven in de entertainment- en leisure markt.

Inno voor innoveren. De wereld staat nooit stil en en onze breinen ook niet. Continu ontwikkelen we door met de modernste technieken en integreren we de laatste trends in onze oplossingen voor Family Entertainment Centers. Meer omdat we meer willen bieden dan software. Samen vormen we een strategie met een toegevoegde waarde voor vandaag en voor de toekomst.

Wij zijn..

Wij zijn een fullservice software ontwikkelingsbedrijf.  Onze liefde voor innovatie, een uitgebreide marktkennis en technische expertise helpen ons in de ontwikkeling van bedrijfssoftware in de leisure- en entertainment markt. Wij geloven dat elk bedrijf kan profiteren van een software systeem dat nauw aansluit bij de wensen en strategie van het bedrijf.

Wij hebben software ontwikkeld waar bedrijven op kunnen vertrouwen. Een snel veranderende wereld en omgeving vraagt om een dynamische houding. Wij helpen bedrijven hun procedures te optimaliseren en met behulp van software zich voor te bereiden op de toekomst. Wij begeleiden en adviseren u vanaf het samenstellen van een passend systeem tot de implementatie binnen uw bedrijf. Wij staan voor hoge service & kwaliteit en werken aan een langdurige relatie met onze klanten.

Samengevat…

  • Software met toegevoegde strategische waarde.
  • Ruim 15 jaar ervaring in software ontwikkeling.
  • 90% van onze klanten zijn langdurige partnerschappen.
  • Experts in Windows- en online applicaties.
  • Uitgebreide kennis van leisure- en entertainment markt.
  • InnoMeer (IM) -software wordt wereldwijd gebruikt.